Laminaat vloeren

 

Wat is laminaat?
Laminaatvloeren zijn krasbestendig, behouden hun authentieke uitstraling en zijn bijzonder vriendelijk in het onderhoud. Dat maakt van laminaat tevens een uitermate hygiŽnische vloer. Met de juiste ondervloer kunt u laminaat ook in appartementen leggen, zelfs in combinatie met vloerverwarming.
De toplaag van laminaat bestaat uit een houtprint. Deze print is er in verschillende dessins en is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Deze print vormt samen met de afwerklaag een slijtvast oppervlakte. Daarom is laminaat bijzonder slijtvast en praktisch overal toepasbaar.

Onderhoud
Het onderhoud van laminaat beperkt zich tot reinigen met stofzuiger en een vochtige doek.
Afhankelijk van uw gezinssamenstelling is 3 tot 4 keer behandelen met een reiniger voldoende.

Of u nu op zoek bent naar een laminaatvloer met een vierzijdige vellingkant, naar laminaat met houtstructuur of naar laminaat met een supermatte olie-uitstraling. In onze  showroom tonen wij u de vele mogelijkheden binnen de diverse laminaat collecties. De AZ Kurk- en Parketspecialist heeft voor u de volgende topcollecties laminaat:
Douwes Dekker, Pergo, Wicanders, Meister, Parador en Quickstep.

Neem voor meer informatie contact op met AZ Kurk- en Parketspecialist of kom langs voor vrijblijvend advies.

 

 

 

 

streep

AZ Kurk & Parketspecialist  |  Steynlaan 4  |  3701 EE Zeist  |  T 030 6912333  |  F 030 6922475  |  E azkurkenparket@tele2.nl